Salon de infrumusetare

New Nails Health & Beauty

Bine aţi venit pe pagina oficială a Salonului New Nails Health & Beauty !
În anul 2007 , S.C. NEW NAILS S.R.L. BRAŞOV, a inaugurat salonul “Health & Beauty”, care oferă servicii de cea mai înaltă calitate, axate atât pe sănătatea cât şi pe înfrumuseţarea unghiilor de la mâinile şi picioarele clienţilor noştri, care corespund normelor Comunităţii Europene. Aceste servicii se referă în principal la:

 1. Pedichiură orientată medical;
 2. Unghii false (extensii de unghii);
 3. Manichiură-pedichiură.
 4. Vânzare de aparatură, instrumentar şi consumabile pentru dotarea saloanelor de înfrumuseţare.

Tehnicienii noştri sunt buni profesionişti, pregătiţi în ţară şi în străinătate şi vă pot oferi servicii de calitate superioară folosind tehnologii avansate. Iryna Anton deschis prima şi cea mai modernă şcoală de “Stilist-protezist de unghii “ din Braşov , şcoală unde cursanţii invata să construiască, să picteze şi să sculpteze pe unghii tehnice, la cel mai ridicat nivel.

Este tehnician şi formator al Academiei New Nails Internaţional Braşov. S-a format, perfecţionat şi specializat la şcolile de profil din Rusia şi Ucraina. Oferă servicii de pedichiură orientată medical(podologie), unghii false decorate prin diverse tehnici avangardiste şi manichiură-pedichiură clasică şi modernă.

Concursurile la nivel internaţional sunt o adevărată provocare pentru ea .
Competiţiile şi premiile căştigate îi garantează titlul de “maestră în arta pe unghii” .
Alături de colegele de muncă : Ibolya Szasz(Iby) ,Alexandra Moroianu si Alexandra Baias, care sunt formate şi specializate in meseria de  Stilist Protezist de Unghii la Academia New Nails Internaţional, formează o echipă profesionistă de profil, care face faţă cu succes cerinţelor exigente ale unei clientele selecte şi pretenţioase, având rezultate remarcabile.

Aparatura şi instrumentarul de care dispune Salonul Health & Beauty sunt moderne, achiziţionate de la societati consacrate în domeniul sănătăţii şi înfrumuseţării corporale. Curăţarea, dezinfecţia şi sterilizarea instrumentarului de lucru se face conform Ordinului Ministerului Sănătăţii Publice nr.261/6 februarie 2007, cu modificările şi completările ulterioare, care se referă la aprobarea Normelor tehnice privind curăţarea, dezinfecţia şi sterilizarea în unităţile sanitare.

Produsele folosite în salonul nostru sunt produse profesionale de cea mai înaltă calitate, care

sunt obţinute după tehnologiile de vârf din lume şi satisfac cele mai înalte exigenţe ale clienţilor.
Doamnele şi domnişoarele, indiferent de vârstă sau profesie, sunt preocupate de modul cum arată în ceea ce priveşte ţinuta, coafura şi unghiile. Aceste lucruri ţin de imagine şi noi facem totul ca imaginea dumneavoastră să fie impecabilă din toate punctele de vedere.

Vă invităm în salonul nostru pentru a lucra împreună la imaginea dumneavoastră pentru a fi si mai frumoase, atrăgătoare, elegante, rafinate şi distinse.

LA NOI ÎN SALON PUTEŢI GĂSI:

 1. Un cadru ambiental plăcut, relaxant, odihnitor;
 2. Tehnicieni profesionişti, talentaţi, pregătiţi în ţară şi străinătate, amabili, primitori si politicoşi ;
 3. Tehnici avansate pentru toate serviciile oferite:podologie, construcţie şi decoraţiuni unghii false, manichiură-pedichiură clasică şi modernă(ojă clasică sau ojă semipermanentă)
 4. Aparatură şi instrumentar modern, necesare pentru aplicarea tehnicilor de vârf în prestarea serviciilor;
 5. Sterilizarea instrumentarului ambalat în pungi de unică folosinţă autosigilante, în autoclav cu abur sub presiune. Acest instrumentar este decontaminat în prealabil, cu soluţie dezinfectantă în baie cu ultrasunete și spălat în mașina de spălat instrumentar;
 6. Servicii impecabile la preţuri competitive;
 7. Utilizarea produselor profesionale de cea mai bună calitate pentru toate serviciile oferite, de la societati de profil consacrate în domeniul produselor cosmetice folosite pentru înfrumuseţarea corporală.
 8. Sfaturi profesionale, ale tehnicienilor noştri, în domeniul înfrumuseţării unghiilor şi al păstrării şi îngrijirii sănătăţii acestora.
 9. Vânzări de produse cosmetice, pentru saloanele de înfrumuseţare corporală şi pentru uz personal la domiciliu

 

1.PEDICHIURĂ ORIENTATĂ MEDICAL

Acest serviciu se referă la:

 1. Corectarea unghiilor încarnate;
 2. Îmdepărtarea bătăturilor;
 3. Curăţare şi tratament pentru crăpături;
 4. Protezarea unghiilor deteriorate(rupte, crescute parţial, deformate, etc.);
 5. Îndepărtarea stratului de hiperkeratoză(piele îngroşată), fără tăiere.

2.UNGHII FALSE (EXTENSII DE UNGHII).

Unghiile false – artă şi necesitate

O simplă manichiură s-a transformat astăzi în artă prin măestria cu care stilistul construieşte şi decorează manual o multitudine de forme ale unghiilor folosind materiale şi tehnici diverse.
Se poate face artă şi pe unghii false. Unghiile false au devenit nu numai o realitate în zilele noastre, dar şi o necesitate .
Când abordăm frumuseţea feminină, cu toate prerogativele ei, nu putem neglija aspectul unghiilor. Unghiile completează şi accentuează o ţinută elegantă pentru stradă sau pentru ocazii deosebite.

Tehnicieni profesionişti de mare prestigiu, folosind tehnici avangardiste de construcţie a unghiilor false, îşi pun în valoare imaginaţia, talentul, priceperea şi pasiunea, pentru a creea adevărate “opere de artă” atunci când aplică pe unghiile false modele din cele mai diverse, folosind materiale naturale sau sintetice.

Dar pentru a deveni profesionist este nevoie de dăruire şi pasiune, mulţi ani de experienţă în domeniu, o pregătire profesională continuă excepţională, perfecţionare şi specializare ulterioară şi nu în ultimul rând utilizarea de produse profesionale de calitate înaltă.

Apanajul principal al aplicării acestor tehnici este decorarea unghiilor false, unde tehnicienii îşi pun în valoare talentul, răbdarea, priceperea şi pasiunea pentru a obţine adevărate lucrări artistice.

Rezultatul poate fi o superbă pictură modernă sau clasică, pe o suprafaţă mică.
Unghiile sunt “cartea noastră de vizită”. Îngrijirea şi înfrumuseţarea lor este un scop în sine.

Salonul Health & Beauty,vă oferă servicii care răspund acestor cerinţe, atât în ceea ce priveşte sănătatea şi întreţinerea sănătăţii unghiilor cat şi înfrumuseţarea acestora.
Construim manual forme din cele mai diverse şi complicate şi definitivăm construcţia cu aplicarea unor modele decorative personalizate ca: pictură artistică, pictură chinezească, acuarele, vitralii 3D(în interiorul şi exteriorul unghiei), mix media, aqvarium effect, wedding art, etc…

3.MANICHIURĂ-PEDICHIURĂ
Pentru clientele care doresc, oferim servicii complete de manichiură-pedichiură clasică şi modernă.
Ojatul poate fi executat cu sau fără model, cu ojă clasică sau cu ojă semipermanentă.
Se pot folosi toate nuanţele de culoari, inclusiv culori combinate.
Solicitările clientelor din ultima vreme sunt pentru ojatul cu ojă semipermanentă, în culori vii sau pastelate.

4.VÂNZAREA DE APARATURĂ, INSTRUMENTAR ŞI CONSUMABILE PENTRU SALOANE
Salonul nostru, pe lângă activitatea de bază de prestări servicii de înfrumuseţare corporală, are şi activitatea de vânzare de aparatură, instrumentar şi produse cosmetice specifice consumabile, care sunt necesare sau intră în dotarea saloanelor de înfrumuseţare corporală. Vanzarea se face pe baza unor comenzi ferme, iar livrarea se face prin poşta rapidă, în ziua următoare dacă produsele sunt pe stoc, sau în 3-4 zile dacă nu sunt pe stoc.

Vă aşteptăm să ne vizitaţi şi să beneficiaţi de serviciile noastre!

Telefon: 0723-161550 – Iryna Anton

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.